Nagykereskedelem

Vegyi nagykereskedés: mondjon igent a vegytisztítási termékeinkre!

Önnek is nagyobb mennyiségben lenne szüksége a vegytisztításhoz szükséges termékekre, hogy folyamatos maradjon a munkavégzés? Ha megbízható, széles termékspalettával és nagy tapasztalattal rendelkező vegyi nagykereskedést keres, forduljon bizalommal az Anilin Zrt.-hez, weboldalunkat, a www.anilin.hu-t böngészve pedig máris a legjobb helyen jár!

Takarítócége van vagy éppenséggel vegytisztítással foglalkozó vállalkozást vezet? Nem kell tovább kísérleteznie a különböző vegyszerekkel, hiszen a profi szakemberek ezt a munkát már elvégezték –  Önnek csak ki kell választania az adott felhasználási területhez ajánlott vegytisztítási terméket vegyi nagykereskedésünk kínálatából! Miért döntsön Ön is mellettünk?

Vegytisztító termékeinkkel maradéktalanul elégedett lesz, keressen minket, ha nagyobb mennyiségre van szüksége! Vegyi nagykereskedésünk kínálatában elő detasálók, speciális detasálók és tisztítás erősítők is megtalálhatóak. Fontos kiemelni: minden termékünk engedéllyel rendelkező, bevizsgált szer, melyek az előírások betartása mellett nem jelentenek egészségügyi kockázatokat, így bátran alkalmazhatja őket.

Pontosan tudjuk, hogy a makacs foltok a legkülönfélébb tisztítási megoldásokat kívánják meg, vegyi nagykereskedésünk azonban minden helyzetre felkészült. Elő detasálóink között talál megfelelő terméket izzadtság, vér, utcai szennyeződés, tea, kávé, fű, festék, gyanta, lakk, golyóstoll, tinta, só, vagy éppen rozsda kezeléséhez. A lokális folteltávolításhoz pedig speciális bekefélőszert kínálunk friss illattal.

A tisztítás erősítők között található baktériumölő, savmegkötő, antisztatizáló hatású anyag, de munkaruhához használható tisztítás erősítőt, textil keményítőt és vizes mosáshoz valós zsíroldó adalékot is forgalmazunk. Vegyi nagykereskedésünkben különböző kiegészítőket is találhat, így beszerezheti tőlünk a szükséges drótvállfákat vagy éppen a nadrágcsíkokat.

A csomagolási egységek mérete az adott vegyi anyaggal végzendő feladathoz illeszkedik, és akár különböző kiszerelések között is választhat, hogy minél gazdaságosabban beszerezhesse és tárolhassa a szükséges vegytisztítási termékeket.

Nem teljesen biztos abban, melyik termék mellett döntsön? Vegyi nagykereskedésünkben az érdeklődőket képzett vegyészmérnökök segítik szakmai ismereteikkel! Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, és keresse bizalommal kollégáinkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-215-3058-as telefonszámon, vagy írjon nekünk az anilin@anilin.hu e-mail címre, készséggel állunk rendelkezésére!