Kiskereskedelem

Gumi tömlők: kérje személyre szabott ajánlatunkat!

gumi tömlők

Ipari tömlőkre, gumi tömlőkre lenne szüksége nagyobb mennyiségben? Forduljon bizalommal a NST + N Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-hez, ha a tömlők terén is a legjobb minőség érdekli! Miért érdemes a cég mellett letenni a voksunkat?

Kedvező árakkal, segítőkész munkatársakkal, illetve kiváló minőségű termékekkel és személyre szabott egyedi ajánlatokkal várjuk az érdeklődők megkeresését. Náluk valóban mindent megtalálhat, ami tömlő. A gumitól, a PVC-ig, a szilikontól egészen a fémtömlőig az ipar teljes területére, amire csak szükség lehet! Ami kimondottan az ipari tömlőket illeti: fontos kiemelni, hogy a ipari tömlők többféle anyagból készülhetnek.

Készülhetnek szilikonból, gumiból vagy éppen műanyagból. Mit érdemes kiemelni a gumi tömlőkről, ha Önnek is arra van szüksége? A gumi tömlőkre jellemző, hogy igencsak ellenállóak, nagyon jól tűrik a kopást, éppen ezért különböző anyagok – vegyi anyagok, forró víz, olaj – szállítására is alkalmasak.

A teljes igénye nélkül kínálatunkban megtalálhatók az alábbi gumi tömlők:

– gumi olaj és üzemanyag szívó-nyomó tömlő,

– gumi szívó-nyomó vegyszertömlő,

– gumi acélszövetes gőztömlő,

– gumi szövetbetétes víztömlő,

– hűtővíztömlő gumiból,

– szövetbetétes gumi víztömlő ipari használatra,

– gumi üvegszövet borítású hűtőtömlő,

– magasnyomású gumi gőztömlő,

– gumi szívó-nyomó hűtővíz tömlő,

– gumi szívó-nyomó élelmiszeripari tejtömlő,

– gumi nyomó víztömlő,

– gumi üzemanyag/olaj nyomótömlő,

– gumi légféktömlő,

– gumi tankertömlő,

– gumi gőztömlő 6 bar 165°C-ig,

– gumi hűtővízszívó tömlő,

– gumi szívótömlő mindkét végén spirál nélküli mandzsettákkal (stb.).

Többet szeretne tudni az általunk kínált gumi tömlőkről? Kíváncsi a teljes kínálatunkra? Ajánlatot kérne? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.nstntomlo.hu-n bővebb információkkal és részletekkel várjuk az érdeklődőket! Kérdéseivel, kéréseivel, ajánlatkérésével kérjük, keresse bátran kollégáinkat! Kapcsolatba léphet velünk a +36-1/204-48-95-ös telefonszámon, valamint kereshet minket az nstn@nstn.hu e-mail címen is. Ha gumi tömlőkre van szüksége, ne habozzon: lépjen velünk kapcsolatba mielőbb!