Kiskereskedelem

Alumínium lemez: a könnyen alakítható, korrózióálló anyag

alumínium lemezek

Könnyű, jól megmunkálható alapanyagot keres? Fontos, hogy korrózióálló, esztétikus és tartós termék felhasználására kerüljön sor? A kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező alumínium lemezek hosszú sorában megtalálhatja a megfelelő megoldást!

Az alumínium egyszerűen feldolgozható, könnyű anyag, ami alkalmas perforált és expandált alulemezek előállítására is. Az ipar számos területén van szükség alumínium lemezekre, többek között az építő-, az autó-, a közlekedési iparban, és még számos helyen. Az ötvözetlen alulemezek leginkább bádogozás, általános borítások, gépburkolatok, reklámtáblák, alacsony szilárdsági igényű épületburkolatok kivitelezése esetén válhatnak előnyére. Más gyártmányokhoz pedig az alacsonyan, a közepesen vagy a magasan ötvözött alumínium lemezek felhasználására van szükség az adott célnak megfelelően. Az alumínium lemezek ára több tényezőtől függ, mint például a méret és a típus. Különféle mintákkal ellátott alulemezek is rendelkezésre állnak, amelyek dekoratív megjelenést kölcsönöznek. Ilyen a cseppmintás változat, amit legfőképp járólapok, lépcsőlapok készítése során, és a belsőépítészetben, a csomagolóiparban alkalmaznak. Érdemes jól felszerelt kereskedést választani, ahol minden típusú alumínium lemez vásárlására lehetőséget adnak, így egy helyről szerezheti be a munkavégzéshez szükséges anyagokat.

Használjon fel kiváló minőségű alumínium lemezeket a tevékenysége során! Szerezze be a megfelelő mennyiséget megbízható cégünktől, a MetAlCu Trade Kft.-től! Több, mint 20 év szakmai tapasztalattal, alapos műszaki felkészültséggel segítünk a tervei megvalósításában. Az alulemezek többféle változatban elérhetők, segítünk a célnak leginkább megfelelő termékek kiválasztásában. A melegen és hidegen hengerelt alumínium lemezek, szalagok tulajdonságairól, méreteiről, és a felhasználási lehetőségekről részletesen informáljuk. Tájékozódjon mindezekről a www.metalcu.hu weboldalon, és kérjen árajánlatot a 06-23-530031-es telefonszámunkon, vagy e-mailben a sales@metalcu.hu címünkön!