Gépgyártás

Könnyítsen a munkáján megfelelő teljesítményű csavarkompresszorral!

Kiváló minőségű sűrített levegőre van szüksége? Olyan készüléket keres, amivel akár órákon át dolgozhat megállás nélkül? Sokat könnyíthet a munkáján, ha csavarkompresszort üzemeltet. Nagy hasznát veheti az ipari területeken és otthon is. Többféle kialakítású berendezés közül választhat, ezért fontos, hogy elegendő figyelmet fordítson a különböző tulajdonságokra. Megbízható, a kompresszorok gyártása terén tapasztalt szolgáltatótól beszerezhet bármilyen eszközt, amivel egyszerűsítheti és gyorsíthatja a munkát.

Ha folyamatosan fennáll a sűrített levegő igénye, és meg kell felelnie a magas minőségi követelményeknek is, nem találhat jobb berendezést a csavarkompresszornál. Ez a berendezés speciális módon sűríti össze a levegőt. A csavarkompresszorban két, egymással szemben, precízen elhelyezett orsó forog nagy sebességgel. Ezek között jön létre a környezetből beszívott levegő sűrítése. A mozgás hatására a levegő képes hamar felhevülni; ennek megakadályozására szolgál a biztonsági olajréteg. A levegő keveredik az olajjal, azonban nem kell emiatt aggódni, hiszen a beépített, szeparációs szűrő feladata, hogy az anyagokat elkülönítse egymástól.

Elég könnyű a berendezés felépítését és az egyes elemek feladatát megérteni. Ha tisztában van azzal, hogyan működik a készülék, akkor hamarabb észreveheti a meghibásodásra utaló jeleket. Sokféle csavarkompresszor áll a rendelkezésére: vannak nagyobb és kisebb teljesítményű gépek, ezért fontos, hogy átgondoltan válasszon. A különféle ipari, műszaki területeken, az autóiparban és otthoni felhasználásra is kiváló megoldást nyújt a csavarkompresszor.

Analóg és digitális vezérléssel rendelkező csavarkompresszorokat nyújtunk a Kompresszor-Technika Kft.-nél. Többféle típusú berendezés gyártását vállaljuk, így könnyedén hozzájuthat a legmegfelelőbb kompresszorhoz. Termékeink beépített forgásirány-ellenőrzővel, előszűrővel, hőcserélővel és zajcsökkentő burkolattal vásárolhatóak meg. Tudjon meg többet termékeinkről a www.defemkompresszor.hu internetes oldalunkon!

Biztosítson elegendő mennyiségű sűrített levegőt megbízható módon! Szerezze be tőlünk a megfelelő típusú, kiváló minőségű csavarkompresszort! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-52-411-911-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kompresszor-technika.hu e-mail címünkre!