Fuvarozás

Oldja meg egyszerűen a hűtött finomságok szállítását!

Számos rendezvényre lesz hivatalos a következő hónapokban, ahol biztosítania kell a megfelelő minőségű és mennyiségű termékeket? Megbízható megoldást keres arra, hogy a szállítmányozás során, majd a rendezvények ideje alatt is hűtve legyenek az áruk? Hűtőautó bérlésével kiválóan megoldhatja a feladatait, és akár külföldről is szállíthatja ételeit, italait.

A jó idő beköszöntével egyre több finomságot fogyaszthatunk a szabadban. A fagyi, a sütemény és minden más különlegesség nagy népszerűségnek örvendenek. Ha a mi feladatunk a szállítmányozás, ráadásul távolabb található helyszínről szükséges beszereznünk az árukat, nagy segítségünkre lehet egy jól kialakított hűtőautó bérlése. Biztonságosan, megfelelő környezetben, és az elvárt hőmérsékleten szállíthatjuk termékeinket. Ha a hűtőkocsi kölcsönzése mellett döntünk, más előnyeit is kihasználhatjuk. A különféle rendezvények alatt akár tárolhatjuk is az ételeket, italokat, hiszen több napra is igénybe vehetjük a számunkra legideálisabb típusú hűtőautót.

Különböző méretű és típusú hűtőautók bérlésére adunk lehetőséget a Horhe Team 2011 Kft. munkatársaiként. Megbízható járműveket használhat a legjobb áron, ha hozzánk fordul segítségért. Teljes körűen szervizelt, kiváló műszaki és esztétikai állapotban lévő hűtőkocsik kölcsönzését biztosítjuk. Fagyi, sütemény, italok és más élelmiszerek szállítmányozására is alkalmasak a tőlünk igénybe vehető teherautók. Tíz év tapasztalattal, rugalmasan végezzük az ügyintézést. Részletes információért látogasson el a www.hutosteherautoberles.eu címen megtalálható internetes oldalunkra!

Biztosítsa a megfelelő minőségű és mennyiségű hűtött termékeket bárhol! Használja ki a hűtőautó bérlésének lehetőségét, és oldja meg a szállítmányozást egyszerűen! Jelezze felénk egyéni igényeit, és feledkezzen meg a nehézségekről! Érdeklődjön a hűtőkocsi kölcsönzés feltételeiről a 06-30-491-4647-es telefonszámunkon, vagy a hutosautoberles@gmail.com e-mail címünkön!