Fuvarozás

Budapest egész területén vállaljuk a konténeres szállítást!

Lomtalanításra készül, vagy az építési törmelék összegyűjtéséhez keres megfelelő tárolót? Biztonságosan és egyszerűen oldhatja meg a különböző anyagok raktározását és szállítását, ha konténert rendel.

A konténeres hulladékszállítás egyik legnagyobb előnye, hogy környezetkímélő módon, egyszerűen és kulturáltan oldhatja meg a felesleges tárgyak, a szemét, vagy az építési törmelék eltávolítását. Előzetes megrendelést követően juthat hozzá a megfelelő méretű konténerhez, ami a nagy súlya és mérete miatt csak daruval mozgatható, és speciális teherautóval szállítható.

Több szabály vonatkozik a konténerek használatára; például fontos, hogy csak az oldalfalak magasságáig szabad megtölteni, és mindegy, hogy mivel, a szabály megszegése akár bírságot is vonhat maga után, viszont bármilyen jellegű is a benne elhelyezett hulladék, az biztonságos körülmények között tárolható. A rakodás és a fuvarozás csakis logisztikai terv alapján valósulhat meg. Felújítási munkálatok alkalmával, lomtalanítás, épületbontás, vagy építkezés során mindenképp érdemes a konténeres hulladékszállítás mellett dönteni.

Kedvező áron juthat hozzá a megfelelő méretű konténerekhez cégünknél, a Becker és M Kft.-nél. Kiváló alapanyagból, a biztonsági előírások szerint készült eszközöket biztosítunk ügyfeleinknek. Fontosnak tartjuk a környezettudatos gondolkodásmódot, így eszerint teljesítjük a ránk bízott feladatokat. A törvényi szabályozásoknak megfelelően és biztonságosan végezzük a konténeres hulladékszállítást. Budapest egész területén számíthat a munkánkra. Bővebb információért látogasson el a www.kontenerbudapest.hu címen elérhető internetes oldalunkra!

Tisztítsa meg a környezetét a felesleges hulladéktól: béreljen megfelelő méretű konténert, és szállíttassa el velünk! Jelezze felénk igényeit, és oldja meg ezt a problémát egyszerűen, a mi segítségünkkel! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-942-0320-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a beckertrans@amcomp.hu e-mail címünkre!