Építészet

Mindent a KG PVC csövekről!

Mindent a KG PVC csövekről!

A csatornarendszerek minőségi alapanyagokból történő kiépítése fontos tényező napjainkban. Ezekhez a munkákhoz különböző anyagú csöveket használnak fel. Ha otthonában, vagy közvetlen környezetében szeretné kicserélni, vagy létrehozni a csatornarendszert, ehhez KG PVC csöveket érdemes választani.

A KG PVC cső egy szabad gravitációs elvezető műanyag cső. A KG jelentése kunststoffgrundwasserrohr, ezt a kifejezést a német nyelvből vettük át, a PVC pedig a polivinilklorid közismert rövidítése. Felületén megjelölik a PVC cső paramétereit, fel van tüntetve a gyártó, névleges átmérő, falvastagság, gyűrűmerevség, illetve az alapanyag, továbbá a PVC cső gyártási szabványa és a gyártási műszak is felkerül, tehát minden olyan információ a rendelkezésünkre áll, ami segít az eligazodásban, és abban, hogy a megfelelő alkatrészt a megfelelő célra vegyük meg. A felhasználási terület lehet házon belül, kívül, föld alatt vagy felfüggesztve. A csövek ellenállnak sós víznek, alkoholnak, savas, lúgos anyagoknak, szulfátoknak, agresszív gázoknak és tisztítószereknek.

A KG PVC csövek összeszerelése nagyon egyszerű, mert csak idomokkal kell őket összeilleszteni, és a rögzítést gumigyűrűk biztosítják. A csövek az esetek többségében a szennyvíz és csapadékvíz elvezetésére szolgálnak, legyen az háztartási vagy ipari jellegű, de figyeljen arra, hogy olyan összetételű legyen, ami nem támadja sem kémiailag, sem mechanikailag a csövet! Fontos még, hogy ne haladjon meg egy bizonyos üzemi nyomást vagy hőmérsékletet, annak érdekében, hogy a PVC cső gumigyűrűs illesztésénél megmaradjon a tömítettség. A KG PVC csöveket nem csak vízelvezetésre használják fel, más funkciót is betölthetnek, úgy mint díszlet, reklám felület, szellőző cső, akadálypálya.

Ha megfelelő minőségű KG PVC csövekre van szüksége csatornarendszeréhez, akkor válassza cégünk, a Pestan Kereskedelmi Kft. termékeit! Tájékozódjon weboldalunkon a kínálatról a www.pestan.eu webcímen, kérdés esetén pedig hívjon minket a 06-70-409-8862-es telefonszámon, vagy írjon e-mailt a pestan@pestan.eu címre!