Építészet

Épületbontás, tereprendezés és fuvarozás egyszerűen? Megoldható!

Építkezésre készül, de előtte épületbontás vár Önre? Kevés idő áll rendelkezésére, hogy felépüljön az ingatlan? Ha szeretné a célját minél hamarabb elérni, érdemes olyan szolgáltató segítségét kérni, akik vállalják az épületbontást, a tereprendezést, és a különböző anyagok szállítását is.

Sok esetben előfordul, hogy nem egy üres telekre, hanem egy régi épület helyére tervezik az építkezést. Ha Ön is erre készül, rengeteg teendője lesz, hiszen az épületbontás összetett munkafolyamat, ezt követően kerülhet sor a tereprendezésre, és csak ezután következhet az elképzeléseinek megfelelő ingatlan felállítása. Az épületbontás során elengedhetetlen a keményebb szerkezetek, a tetőszerkezet, a gerendák, majd a nyílászárók eltávolítása. Utána sor kerülhet a falazat bontására, végül megszabadulhat az alapzattól. Nagy mennyiségű hulladék elszállítására lesz szükség, ezért fontos, hogy előre gondoljon erre. Az épületbontás sikeres elvégzése után jöhet a tereprendezés, az ömlesztett anyagok fuvarozása. Jelentős összeget spórolhat, és időt, energiát takaríthat meg, ha mindezekre alkalmas szolgáltatót választ. Miért fizetne többet, és foglalkozna a más-más téren tapasztalt szakemberek kiválasztásával, ha van ennél jóval könnyebb út?

Ha szakszerű és gyors megoldásra van szüksége, a Böhmer Kft. rendelkezésére áll. Hosszú évek óta foglalkozunk épületbontással, tereprendezéssel, és ránk bízhatja a különböző anyagok szállítását is. Korszerű gépparkunk lehetővé teszi, hogy hatékony munkát végezzünk rövid idő alatt. Nagy figyelmet fordítunk munkatársaink folyamatos képzésére, így tapasztalt szakemberek tesznek eleget a kéréseinek. Bővebb információért látogasson el a www.bohmerkft.hu internetes oldalra!

Érje el a célját minél hamarabb, megbízható módon! Oldja meg minél egyszerűbben az épületbontást, majd a tereprendezést, és az anyagok fuvarozását! Keressen fel bennünket, hiszen ránk bízhatja az összes feladat elvégzését! Hívjon minket a 06-28-559495-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a bohmerkft2002@gmail.com e-mail címünkre!